B a n a n a
B o s s
This is me in cyber world


Hikmah . 16

T a l k
Leave some footprints



H i s t o r y
Have been made

Band Akustik Semarak
Friday, 24 May 2013 | 0 Comments
Assalamualaikum and hello peeps. Wee *dancing haha lama jugak tak update blogg *tiupp fuhh berhabuk hahaha poyo betul. Yelaa lately nie busy okaay. Exam Mid Year pun baru je tamat dua hari lepas hoorayyyy *gangnam style haha comel tak? wkwkw so hows korang punya exam? Hihi goodluck k for the result nanti *kenyit mata muahh :* haha cimah? ehh hihi okay exam kali ni memang yg paling awesome punya gila bapak teruk mangkor semuanyaa la haha senang nak mampus k. Result cimah pun ada yg dah dapat sebelum cuti nie. Semua cun dan comel sangat :* haha faham tak? Okay better enjoy the holiday. Biarkan exam yg sudah berlalu ditiup angin fewhhhh hahaha.
 
Okay tittle Band Akustik Semarak weee ~ hahah baru kali nie nak post kan kan haha baru ada masa. Act baru tahun ni semarak ada band hahaha sebab instrument lengkap dah aumm guitarist dua orang akin and ayen wee pro kot hihi. Keyboardist sorang iaitu aku yee aku *angkat kening hahaha and vokalis dua orang megay dan nina perghh suara nina ni jangan sembang lah mantop gila hahaha em em. But for this year show kitorang baru tiga kali k. Dua hari hihi first tu utk nyanyian solo then show utk persembahan hari guru weee. Seriously awesome sangat. wehee kitorang training dari awal gila dah hihi yelaa bukan senang kan nak bagi awesome semuaa. Tak sangka pun aku masuk band hihi. Time nyanyian solo tu kiteorang bawak 4lagu. Lagu Sahabat, Maafkan Aku, Little Things dgn Kosong. Weee then time hari guru kiteorang bawak 5lagu plus lagu Be Mine and set fire wehee memang gempak plus puas hati semua ah.
 
Tiap kali training memang best lepak dgn diorang ni gila gila habis lahh. Sekali dapat training berjam jam haha. Training malam kat sekolah wuu layan ~ hahaha But semua tu dah berlalu wahaha poyonyaa em rindu act nak lepak dgn diorang ni. Nak training sesama hihi. Yelaaa lepasni belum ada show lagi kecuali kalau ade Battle band antara sekolah kan wuuu harap ada lah hahaha em memang rindu gilaa nak lepak cover lagu sesama gelak gelak huhahuaha hahaha. Lama dahh. Cuti nie ada plan nak pergi jamming kat studio tapi yelaa masing masing busy. Aku pun ada holiday dengan family. So tak apalah hihi. Btw aku suka band ni haha enjoy habiss wee. Nie ada sikit gambar time nyanyian solo tu. Still training time ni belum start show hihi ;* 
 
 
Jap jap bawah ni tengok tau tau haa.....
 
 
...................................
 
 
 
 
 
 
...........................................
 
 
 
 
 
 
...................................................
 
 
 
 
 
 
 
Ehh jap laa nak sampai dah hihi tenenee :D
 
 
 
..........................
 
 
 
 
 
 
Me! hihi :*


Akim and ayen. Guitarist okay hihi


Me again! wehehe :*


Ayen wuu


This! Ijat drummer wekeke


Me with akim. haha comel pulak ai :* haha


And we :D


Okay done. Thanks for reading! Weee :*






 sasadwdssadas

PASTFUTURE